Stort lager | # Egen udvikling | # Viden

 

 

 

Andersson Steel Speed i Danmark!

Speeding har ASS-produkter på lager til hurtig levering på det Danska marked. Tilgængelighed fra hurtigere lager til hurtig levering.

ASS er et firma, der udvikler og producerer specialtilpassede dele til gadebiler, hvor motor og gearkassemontering er de største områder for at kunne foretage motorskifte / swap. Hvis du skal beskrive virksomheden i tre ord, er det dedikation, kvalitet og finish!

 
 

ASS - Motor og gearkasse monteringer

ASS motor- og gearkassemonteringer fås i mange varianter og letter enorm udskiftning af motoren. Et produkt, der er blevet "standard" i udskiftning af motor.

Fås til mange populære karosseri og motorkombinationer. Nu er det glattere end nogensinde før at lave en såkaldt motorswap.

-Udviklet og produceret af Andersson Steel and Speed

 
 

ASS - Adaptere til bremsekaliper

Med adaptere til bremsekaliber kan du montere større caliper med mere bremsekraft end originalen. Anvendes sammen med dokumenterede bremsekalibre og bremseskiver.

Fås til mange populære chassis og bremsekaliper.

-Udviklet og produceret af Andersson Steel and Speed

 
 

ASS - AC-Delete

Med dette beslag inkl. løbehjul og alle de medfølgende skruer, der er inkluderet, kan du fjerne AC-Pømpen på din Volvo "hvide motor". Den samme længde af drivrem kan bruges!

AC-delete beslag til Volvo 5- och 6 cylinder "hvide motor" mellem -99 og -09.

-Udviklet og produceret af Andersson Steel and Speed

 
 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os

Hvis du har det mindste spørgsmålstegn ved disse produkter eller tilbehør, så kontakt os på 033-281900 eller på info@speeding.nu eller gennem nedenstående formular, så vi kan komme i kontakt med hinanden.

Med venlig hilsen
Speeding