Stort lager | # Egen udvikling | # Viden

Ordrer
Når du bestiller hos os, skal du være fyldt 18 år eller have en forældres godkendelse. Billeder kan nogle gange være prøvebilleder og ikke have de rigtige proportioner, andre mindre forskelle kan også forekomme i billeder og virkelighed, da nogle leverandører kan foretage små ændringer under produktionen. Bestillinger afgivet i en andens navn uden dennes samtykke vil blive politianmeldt.

Spørgsmål sendes til info@speeding.nu


Priser
Alle priser inkluderer moms (25%).
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skrivefejl på priser eller produktinformation.


Leveringsbetingelser og leveringsmetoder
Lagervarer behandles samme dag eller senest den følgende dag og sendes via post eller bus. Dette tager normalt 1-7 dage. Visse varer er bygget ved bestilling og vil således have længere leveringstid end lagervarer.


Transportskader
Tjek straks efter modtagelsen af ​​levering, at der ikke mangler eller beskadiges varer. Hvis dette er tilfældet, skal du anmelde via email (Info@speeding.nu) senest en uge efter, at du har hentet pakken. Skader, der er sket under transporten, rapporteres direkte til den agent, der har udleveret varerne.

Forkerte leverancer
Vi ønsker, at du giver os besked så hurtigt som muligt, hvis vi ved et uheld har leveret det forkerte produkt eller det forkerte antal varer, så vi kan rette fejlen. Dette gøres bedst ved at sende en mail til robert@speeding.nu

 

Uløste pakker
Hvis du ikke indløser din pakke, skal vi opkræve gebyr for retur og et administrativt gebyr på 99kr

Aflys ordre
Hvis pakken ikke allerede er sendt, og du ikke har bestilt specialtilpassede dele, er det muligt at annullere ordren. Efter en ordre er afgivet, er det købers ansvar at komme i kontakt med afsender (Speeding) og annullere ordren inden den sendes. Sender afsender en ordre, inden kunden kommer i kontakt med afsender, ligger ansvaret hos modtageren. Så kan han påberåbe sig sin fortrydelsesret.

Klager
Ifølge forbrugerkøb har privatpersoner tre (3) års garanti uanset garantiperioden for et produkt. Klager skal foretages inden for en rimelig frist for den fejl, der opdages. Det er i tilfælde af en klage efter udløbet af garantiperioden, køberen, der skal bevise, at fejlene blev noteret på leveringstidspunktet. Glem ikke at gemme kvitteringen. Kvitteringen er nødvendig for reparation eller anden foranstaltning.

Garantier
Vi anvender en 12 måneders garanti på vores produkter. Der er ingen garanti for konkurrence og trim produkter. Eventuelle skader forårsaget af brug eller samling af vores produkter er ikke garanteret. Gem altid kvitteringen, da disse altid skal vises for at garantien skal finde anvendelse.

 

Returpolitik
Som en person, du er under fjernsalg, der trådte i kraft den 2000-06-01, ret til at fortryde et køb inden for 14 kalenderdage, men ikke mindre end 7 arbejdsdage efter modtagelsen. For at anmode om en tilbagetrækning under fjernsalg udfylde os de ønskede oplysninger i passende form (anmodning retur), som vi sender til dig, efter du har kontaktet os. Afstandskontraktsloven er på bekostning af kunden, da fjernsalgsloven ikke giver kunden ret til at anmode om refusion af transport eller andre ydelser. Varerne skal returneres pakket og ikke forpligtet. Hvis varen du har bestilt ikke kan bruges på beregnet derfor fx uforenelighed, eller i tilfælde, hvor tilbagetrækning anses fortabes, godkendt endnu i nogle tilfælde tilbagekøbet. I sådanne tilfælde er køberen ansvarlig for alle afholdte omkostninger, sædvanligvis fragt. I sådanne tilfælde indgår 25% af råvareværdien til dækning af omkostningerne ved håndtering af afkastet. Elementer, der er specielt designet til individuelle kunder, returneres ikke. For varer, der sendes uden for Sverige, anvendes ingen ret til at trække sig tilbage.


Når vi er vendt tilbage, returneres pengene inden for 7 arbejdsdage i normale tilfælde. Sørg for at sende efter ordrenummer, navn og kontaktoplysninger for at gøre din tilbagebetaling endnu hurtigere!

I tilfælde af transportskader skal du straks kontrollere ved modtagelse af levering, at der ikke mangler eller beskadiges varer. Hvis dette er tilfældet, skal du anmelde via email (Info@speeding.nu) senest en uge efter, at du har hentet pakken. Skader, der er sket under transporten, rapporteres direkte til den agent, der har udleveret varerne.


Ansøgning
Nogle af vores produkter er beregnet til konkurrence og mangler godkendelse til offentlig transport. Vi afslører alle former for skader, der kan opstå på køretøjer, personer eller andre i forbindelse med montering eller brug, samt eventuelle negative konsekvenser for køretøjssikkerhed, køreegenskaber eller garantidækning. Hvis du er i tvivl, tøv ikke med at spørge os.

Andre
I tilfælde af krig, naturkatastrofer, strejker, regeringsbeslutninger, manglende levering fra leverandører, dyre begivenhed og lignende begivenheder uden for vores kontrol, som ikke med rimelighed kan forudses, og påvirker de kontraktlige aftaler og forpligtelser fra vores side, hvilket betyder, at vi ikke kan holde denne aftale / forpligtelse, udgør grundlag for vores frigivelse fra vores forpligtelser til at opfylde